مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه مستثنیات دین

سلام و احترام ، ایا خانه ای که به عنوان مستثنیات دین از طرف دادگاه تعیین شده است سندش قابل انتقال هست یعنی می شود فروخت یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مستثنیات تلقی شده باسد منعی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
امکان پذیر است اما امکان توقیف وجه می باشد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام .
می توان به فروش رساند لکن در آن حالت ثمن معامله دارای امتیازات مستثنیات دین نیست و قابل توقیف می باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر برای مطالبه مهریه مستثنیات دین شده بغد از فروش مراقب باشید توقیف نشود