مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده خودرو

سلام. ببخشید من 3سال پیش ماشینی خریدم در بنگاه قولنامه نوشتیم ولی فروشنده سند به نام خودش نبوده و اونم از کسی دیگه خریده بوده اون شخص از صاحب سند اصلی خریده یعنی ماشین3دست چرخیده تا الان دست منه برای سند زنگشون زدم نمیان میگن پول طلب دارن منم فقط قولنامه و کارت ماشین دستمه الان برای گرفتن سند باید چیکار کنم بی زحمت میشه راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک اصلی و ایادی که بعد از او مالک شده اند تقدیم دادگاه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیاز به بررسی و گفتگو بیشتر است