مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام بنده آپارتمانی نوساز خریداری کردم و آماده تحویل بود و تحویل گرفتم، در مبایعه نامه تاریخ تنظیم سند رو همراه با خسارت تاخیر روزانه قید کردیم، الان سند بعد از گذشت هشت ماه تاخیر آماده هستش و من روز تنظیم در دفترخانه عدم حضور فروشنده را دریافت کردم، ولی الان فروشنده زیر بار خسارت نمی رود و ادعا میکند که کار شهرداری و پایانکار زمان سند رو عقب انداخته و میگوید سند نمیزند اگر من خسارت بگیرم، لطفا راهنمایی کامل بفرمایید چیکار باید بکنم و آیا میتواند من رو محکوم کند که مشکلات شهرداری و ... باعث شده یا خیر بعد اگر دادخواست بدهم چقدر طول میکشه و تا چه زمانی خسارت تعلق میگیرد، البته تازه احضاریه برای تنظیم سند هم داده است.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه اظهارنامه مبنی بر تنظیم سند تقدیم کرده شما باید برای تنظیم سند در دفترخانه حاضر شوید ولیکن تا آن زمان را میتوانید خسارات تاخیر را مطالبه کنید , ادعا مبنی بر شهرداری و ... چنانچه در قرارداد پیش بینی نشده باشد منشا اثر نخواهد بود .