مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت فرزند

همسرم دست بزن داره و متاسفانه وقتی نیاز جنسیش برآورده نمیشه متوجه رفتار خودش نمیشه. پسرم شاهد کتک زدن من بوده ... خودم مدرکی ندارم. .. در ضمن توهینای بسیار بدی در خصوص ظاهر و شخصیت من هم میکنه ..
وقتی فرزندم کوچیک بود اون و میزد ولی زیاد به این مساله توجه نمی کردم.
دیگه خسته شدم ....
برای پسرمم خیلی وقت گذاشتم اصلا دلم نمی خواد بدم دست پدرش ....
مشکل مدرک خاصیه که ندارم. باید صبر کنم مدرک جمع کنم؟ هر سری یادم میره ...
الان باید چیکار کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چنانچه با حقوق زناشویی و خانوادگی خود آشنایی ندارید و همچنین قادر به دفاع از حقوق خود نیستید توصیه می شود وکیل استخدام نمائید . ضمن اینکه شما همسر شوهرتان شده اید که از وی تمکین عام و خاص نمائید وگرنه اگر تصمیم تان بر اینست که از ایشان تمکین به ویژه تمکین خاص ننمائید چه ضرورتی به اینست که همچنان همسر شوهرتان باقی بمانید ؟

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت اختلاف حضانت فرزندتان تا هفت سالگی با شما خواهد بود هدفتان را در زندگی مشخص کنید و بهترین تصمیم را بگیرید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

جهت اثبات ضرب و جرح از جانب همسرتان لازم است به محض وقوع جراحت به کلانتری مراجعه نمایید تا شما را به پزشکی قانونی رهنمون کنند . و متعاقب آن لازم است شکایت کیفری ضرب و جرح مطرح نمایید تا بتوانید بر اساس حکم محکومیت صادره در صورت غیر و جرح اقدام به طلاق از همسرتان نمایید . در غیر این صورت نمی توانید احقاق حق کنید .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

درخواست حضانت فرزند مشترک تا سن شرعی که با ماه قمری احتساب میگردد حسب جنسیت فرزند متفاوت است بدین مصداق که سن شرعی برای فرزند اناث 8 سال و 7 ماه و برای فرزند ذکور 14 سال و 7 ماه قمری است
درخواست طلاق از ناحیه زوجه در صورت اثبات عسر و حرج او منوط بشخیص دادگاه است
اما بحکم اخلاق و وجدان دادگاه محل مناسبی برای حل دعاوی خانوادگی نیست و هیچ دادگاه و قانونی نتوانسته زندگی مشترک را ترمیم نماید در هر حال اثبات عسر و حرج باید محکمه پسند باشد که عموما با حکم قطعی دادگاه مبنی بر ایراد ضرب و جرح قابل اقامه است/