مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف مستثنیات دین

سلام و خسته نباشید خودروی بنده بعد اجرا گذاشتن مهریه از سمت اجرای ثبت توقیف شده 2
ماهه بعد ازاوردن مدارک اسنپ و آژانس از طریق اجرای ثبت رفع توقیف شده حالا وکیل ایشون اعتراض زده که بنده شغل دیگری دارم که مربوط به دوسال پیش بوده و برشکست شدم و تعطیل شده و همچنین اینکه موتور دارم که اون هم به دروغ است و من هیچ کدام از این ادعاهای که ایشون کرده اعم از داشتن کار و موتور سیکلت را ندارم میخواستم بدونم برای ثابت کردن این ادعا ایشان باید مدارک ارایه کنند یا اجرای ثبت خودش تحقیقاتو به عمل میاره و در صورت کذب بودن دستور به رفع توقیف میده ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همین اظهارات را می توانید مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه در سوال آمده است را طی لایحه ای بیان دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدعی باید مدارک ادعا را بیاورد . اجرای احکام مکلف به ارایه مدرک نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید برای ادعای خود دلائل ارائه نمایند