مشاوره حقوقی رایگان - شیشه شکستن

سلام، به علت نسیه ندادن به شخصی طی فحاشی و تهدید دوستش ک به کمک آورده بود شیشه مغازم رو هم شکستن حکمش و چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید خسارات شما را بپردازند و برای تهدید حبس و برای فحاشی جزای نقدی و شلاق

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به عنوان تخریب شکایت کیفری یا مطالبه خسارت (شکایت حقوقی) نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب شکایت کنید اگر توهین یا فحاشی و تهدید نیز کرده می توانید عنوان های مذکور را نیز اضافه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر همه موارد ثابت شود شلاق حبس و جزای نقدی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان تخریب شکایت کیفری یا مطالبه خسارت (شکایت حقوقی) نمایید