مشاوره حقوقی رایگان - صحت شهود و مجازات

در ساختمانی سه طبقه ساکن هستم من و همسرم درخانه خواب بودیم که ساعت یازده شب با صدا درامدن دزدگیر ساختمان از خواب پریده و جویا شدیم چرا دزدگیر به صدا درامده که زن همسایه پایین ما طبقه دوم به بنده فحاشی و از الفاظ رکیک استفاده کرده و همسر بنده عصبانی شده و در راهرو ساختمان دادو فریاد کرده حالا همسایه از همسرم و من با عنوان توهین و رعب و وحشت شکایت کرده و ما با عنوان فحاشی از ایشون و همسرم درپاسگاه اعلام کرده که دادو بیداد کرده اشد مجازات برای همسرم چیست؟ و بنده جز همسرم و خواهرم که طبقه اول ساکن هستند برای شهادت کسی رو ندارم چون واقعا بحث داخل ساختمان بوده و کسی نبوده ایا شهود من مورد تایید هستند؟ و چه زمانی به دادگاه فراخوانده میشویم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان شاهد یا مدرکی دارند ؟
البته خواهرتان را به عنوان مطلع می توانید معرفی کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام نگران نباشید مجازاتی چون جزای نقدی و یا تعلیق ضمن اینکه بصورت فنی دفاع کنید