مشاوره حقوقی رایگان - دريافت مبلغ رهن

سلام من اتاقی رو از يک واحد با موقعيت اداری رهن كردم و از كسی رهن كردم كه خودش واحد رو اجاره كرده و مالک نيست مبلغ رهن ٦ ميليون هست نزديک به ٣ ماهه كه تصميم به فسخ گرفتيم اما هنوز پولم رو پس نداده و من اونجا نميرم فقط مقداری وسيله اونجا دارم قراردادی كه نوشتيم دست نويسه و تمام پرداختی من شماره مرجع شماره پيگيری در اون ذكر شده و قراردادمون اثر انگشت و امضای هر دو طرف رو داره كپی از كارت ملی ايشون هم دارم برای پس گرفتن پولم چيكار ميتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگرمدت قراردادشما منقضی شده میتوانید ودیعه خود را مطالبه کنید اما اگر منقضی نشده پس از اقاله اجاره و مطابق با ان میتوانید ودیعه خود را مطالبه کنید

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

دوست عزیز چنانچه مستاجر اول حق انتقال منافع به غیر را نداشته باشد و شما هم در زمان عقد قرارداد اتاق مذکور از این موضوع مطلع نبوده باشید میتوانید با طرح دعوی کیفری انتقال منافع به غیر از نامبرده شکایت نمایید در غیر اینصورت باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه طرح نمایید.