مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وصیت دست نویسی که ایراد شکلی دارد

مادرما سال 85 فوت شده، پدرمان نیز مرداد 1400 ، اما پیش از فوت به هر دو پسر و دختر شفاها اعلام کرد که 200 ملیون تومان به همسر دوم بدهیم، اکنون همسردوم وصیت دستی دارد به تاریخ 20 اردیبهشت 1400 و امضای دو شاهد که یکی بدون تاریخ ست و دیگری سه روز بعد امضا کرده (23 اردیبشهت) ، مهر شورای محل بدون اسم و مشخصات امضا کننده _ همسر دوم ایشان اکنون دادخواست تنفیذ داده ، ضمنا یک خانه باقی مانده که سند شش دنگ بنام مادر ماست (همسر اول ) و منزل دوم که طبق قولنامه دستی و امضای وراث در سال 85 فروخته شده... این برگه آیا نافذ است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر سند عادی محسوب می شود می تواند مورد تردید انکار یا جعل واقع شود می توانید تقاضای کارشناسی کنید تا اعتبار ان مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و مدارک ارائه شده اظهارنظر خواهد کرد.