مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خوانواده (مادر_پدر)

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم میتونم از خوانواده ی خودم شکایت کنم من پسر 21 ساله هستم که از 15 سالگی کنار درسم شروع به کار کردم به خاطره وضعیت مالی بدمون من پدرم دچار اعتیاد شدید که ماه ها به منزل نمیومد و توی همون سن یک بار با من دعوای خیلی شدیدی داشت و به تیغ اصلاح صورت به من حمله ور شد ودست و صورت منو اسیب رسوند جایی بخیه هم مشخصه و همسایه ها همه متوجه این اتفاق شدن و چون سن قانونی نداشتم نتونستم شکایتی بکنم و باید مادرم به عنوان ولی شکایت میکرد و این کار و انجام نداد من و مادرم این وضعیت زندگی که الان داریم و رقم زدیم و باید بگم پدرم قبل از اینکه اعتیاد داشت برای خرید منزل کلیه ی خودش و فروخت و ما بقی قسط منزل رو ما دادیم توی 16 الی 17 سالگی من از یه خانمی خوشم میومد که به هم دیگه علاقه مند شدیم و من مادرم و محرم خودم دونستم و درجریان قرارش دادم و مادرم مخالفت کرد و برای جلو گیری از این موضوع به خوانواده ی دختر مورد علاقه ی من بی احترامی و به من هم بی احترامی کرد و باید عرض کنم که برای بی ابرویی من مادرم به محل زندگی خوانواده ی دختر رفت و ابروریزی کرد خلاصه از این بحث ها گذشته من چندی بعد با اتفاق هایی که افتاد روی دیدن چشم مادر دختر مورد علاقم رو هم نداشتم و دست کشیدم البته این هم باید بگم که مادر اون دختر از رابطه ی ما اطلاع داشت و این کار من رو اشتباه نمیدونست و میگفت روی خوانوادی ما روش به هم باز شده و نمیشه این وسلط صورت بگیره.من اتفاقی که برام در گذشته افتاد رو چشم پوشی کردم و الان که 21 سالم شده و 2ماه دیگه به 22سالگی میرسم. پدرم اعتیادش خیلی بیشتر شده و باید بگم که من یه خواهر کوچیک تر از خودم دارم که 16 سالش هست همون جریانی که برای من افتاد برای خواهرمم افتاد فقط با این تفاوت که مادرم با این موضوع مشکلی نداره و خواهر من با 3 تا پسر رفیق و دوست هستش و به حرف های من اعتنایی نمیکنه البته باید بگم که من عکسایی هم دارم در رابطه با این موضوع که میتونه اینو ثابت کنه و چندی پیش از خونه فرار کرده بود برای پیدا کردنش من توی خونه دنبال تلفن همراهش بودم که مادرم میگفت گوشیش و نبرده و من یه فلش کنار طلاهای مادرم پیدا کردم و عکس ها هم داخل همین فلش بود و وقتی که به اگاهی مراجعه کردم روبرویه من قرار گرفت و گفت خواستگارش هست ولی داخل اون فلش عکس 1 پسر نبود الان مادرم و خواهرم به اصطلاح یک تیم تشکیل دادن که انگار من و پدرم و از این خونه زندگی بیرون کنن و من هرچقدری هم که گفتم پدرم اعتیاد داشته باشه به نظرم این که بخوان من و پدرم و از خونه ای که همه باهم به زحمت به دست اوردیم بیرون کنند و مشکلی که با من دارن اینه که چرا کارهایی که به سر من پسر اوردن با خواهرم انجام ندادن و تا 1 سال قبل مادر من به جرم دزدی هم دستگیر شد و باید بگم که سابقه داره و من توی اون زمان به خدمت سربازی رفتم و وقتی که متوجه همچین چیزی شدم به شدت برای ازاد کردن مادرم تلاش کردم و و جایی که خدمت کردم ارتش بود و با شناختی که از من داشتن کادری های خدمتم با رویی که زدم برای مادرم فیش ارائه دادن و بیرون اوردمش و باید بگم که من توی همون سنم که زیر 18 سالگی بود یه موتور خریداری کردم و به اصرار خوانوادم به اسم به پدرم زدم که دلیلشون این بود که اگه بخوای بفروشیش تا به سن قانونی نرسم نمیتونم بفروشم و موتور و دزدیدن و نتونستم پلاک به اسم خودمون بگیرم الان وتورم پیدا شده برای تعویض پلاک ما یه وکالت از طرف داریم ولی پدرم اصلا توجه نمیکنه و انجام نمیده و قبول هم داره که موتورمالکش من هستم ولی انجام نمیده من میخواستم بدونم با این تفاصیر میتونم حقی که نسبت به این خوانواده و خونه دارم و پس بگیرم میشه لطفا راهنماییم کنید من واقعا شرایط خیلی بدی و دارم هروز بهم بی احترامی میشه منو میخوان از این خونه وکاشانه بیرون کنن لطفا راهنماییم کنید واقعا شرایط سختی دارم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است