مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک در زمان حیات

سلام وقت بخیر
پدر و عموی من در سال 75یه مغازه دیوار به دیوار مغازه پدرشون می‌خرند و پارچه فروشی را شروع می‌کنند سال 76( یکسال بعد) بعد پدر بزرگم دیوار بین دوتا مغازه را برمی‌داره و دوتا مغازه را یکی میکنه و در اختیار پدر و عموی من میذاره بابت این واگذاری هم هیچ اجاره بهایی نمیگرفته تا اینکه پدر بزرگم سال 80 فوت کردند و بعد از فوتشون پدر و عموی من با اطلاع بقیه وراث مغازه را برای خودشون برمی‌دارند و اعلام می‌کنند که پدرشون تو زمان حیات این مغازه را به اونها بخشیده
و در سال 83 پدر من سهم عموی بنده را از مغازه خریداری میکنه و کلا خودشون صاحب مغازه میشند
تو این بیست سال از فوت پدربزرگم هیچ کدوم از وراث ادعایی نداشتند و هیچ حرفی نزدند وحتی پدر بنده از سال 87 مغازه را داده اجاره و اجاره اش را می گیره
منتها این مغازه فقط سرقفلیش ماله پدرمه و پدر و عموی من هیچ سند و مدرکی که اثبات کنه مغازه را پدرشون بهشون بخشیده ندارند
الان پدرم میخاند مغازه را بفروشند بقیه وراث اعتراض کردند که شما هیچ سندی نداری و باید سهم ما را هم بدید
میخام ببینم بعد از گذشت 20 سال این اعتراضشان از نظر قانونی درسته؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام طبق قاعده کلی حقوقی هر کسی هر ادعایی در دادگاه مطرح میکند بار اثبات آن ادعا به عهده خودش است بدین طریقراگر سایر وراث مدعی حقی در مغازه هستند باید دلیل و مدرک برای ادعای خود بیاورند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید هبه را اثبات نمایید در غیر اینصورت ماترک محسوب وبین وراث تقسیم می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی که مدعی حقی باشد باید ادعای خود را ثابت کند.
باید ادعای هبه را ثابت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما باید هبه را اثبات کند در غیر اینصورت مال بین کلیه ورثه تقسیم میشود