مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ملک ارثی

سلام پدر من در قید حیات میباشد تمام اموال خودش را تقسیم کرده و به هر یک از فرزندان هم خونه یا زمین داده و یک قطعه زمین به من داده بود و من با اجازه ایشان منزلی ساختم چند ساله هست و الان ساکنم آیا بعد فوت پدرم خواهر و برادر هام میتوانن شکایت کنن یا نه فقط خواستم جهت اطلاع بدونم آیا در آینده مشکلی برای من نخواهد شد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر این انتقال همراه قراردادی بین شماباشد مشکلی پیش نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر رسماً به شما منتقل نشده است بله می‌توانند ادعا داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر مشکل قانونی پیش نخواهد آمد چرا که پدر شما در زمان حیات میتوانند هر اقدامی نسبت به اموال خود همچون تقسیم آنها انجام دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه تقسیم کرده است جمله کاملا مجهولی است بابد ببینیم چطور این کار را کرده است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر سند منتقل شده خیر این امکان وجود ندارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

در صورت وجود صلحنامه و یا مبایعه نامه از طرف پدر نسبت به طرح دادخواست اثبات بیع و یا صلح و الزام به تنظیم سند اقدام نمایید . در صورتی که مبایعه نامه ندارید با طرح دادخواست اثبات وقوع بیع به استناد گواهی گواهان تقاضای الزام به تنظیم سند نمایید ضمنا استشهادیه ایی تهیه نمایید مبنی بر اینکه در زمان حیات پدر اقدام به تصرف ملک و ساخت و ساز نموده ایید جهت اماره بر وقوع بیع .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد.باید از پدر بخواهید سند را بنام شما کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر طرح دعوا کردند میتوانید اثبات صلح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبایعه نامه یا صلح نامه یا سند داشته باشید خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرک کتبی از پدرتان دارید مشکلی پیش نمی آید .
البته حسب اینکه ملک مشاع باشد یا نه باز هم توضیحاتی دارد که بهتر است تماس بگیرید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، به جهت پیشگیری بهتر است از ناحیه پدر صلح نامه ای در خصوص زمین اخذ نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که مدرک داشته باشید و یا ثبت شده باشد خیر