مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

من 45 سال دارم 2 سال سربازی و 2 سال بیمه کار و 15 سال سختی کار تایید شده کارفرما شرکت را تعطیل کرده و 3 سال بیمه بیکاری دریافت کرده ام و هم اکنون 1 سال است که بیمه اختیاری واریز مینمایم.
هم اکنون که به تامین اجتماعی مراجعه کرده ام کارفرما کد تامین اجتماعی را عوض کرده با عنوان شرکت تعطیل و درصدد فروش کارخانه در این ماه میباشد لطفا راهنمایی نمایید.
سپاسگذارم .

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ سئوال مبهم است. آیا منظور پرداخت چهار درصد سختی کار است یا نه.