مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

مادر بنده به همراه برادرشون سی سال پیش یک زمین در تهران از زمین شهری گرفتن به صورت سه دنگ سه دنگ. که ساختن و از ابتدا کامل تحت تصرف برادرشون هست. طی این سی سال نه فروخته شده نه اجاره داده شده. ما بعد این سی سال چندین بار از ایشون طلب کردیم که بیاد حساب کنه و ایشون مدعی هستن یک مبایعه نامه از مادر بنده دارن و جواب نمیدن. ما با مراجعه به ثبت و زمین شهری مطلعیم که ایشون سند هم هنوز نتونستن بگیرن. ضمنا ایشون برای ساخت همین زمین که دو طبقه هست به نام مادرم و خودشون وام مشارکت مدنی میگیرن با جعل امضای مادرم در یک دفترخونه ای. همچنین اگر ادعای ایشون در داشتن مبایعه نامه درست باشه احتمالا امضای شهود رو به صورت دونه دونه بردن دادن چنتا از فامیل امضا کردن و این مبایعه نامه در جمع به وجود نیامده. من میخواستم بپرسم از لحاظ قانونی راهنمایی کنید آیا میشود مبایعه نامه ای که مدعی هستن رو باطل کرد؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
اگر مدرکی مبنی بر مالکیت سه دانگ به نام مادر دارید باید اراِه دهید و سپس ایشان مجبور به اراِِِئه مبایعه نامه خواهد بود که در اینصورت میتوان جعلی بودن انرا اثبات کرد
حتما وکیل بگیرید زیرا نیاز به تخصص حرفه ای دارد