مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار فرزندان شهدا

سلام بنده از فرزندان شاهد شاغل در بانک مسکن که در سال گذشته با توجه به مشکلاتی که داشتم با سابقه 24 سال درخواست بازنشستگی پیش از موعد دادم و از همان موقعه پشیمان و دنبال برگشت به کار هستم ولی متاسفانه تا به حال پاسخ مناسب و مثبتی از بانک دریافت نکردم خواهشاً راهنمایی نمایید و کمکم کنید با توجه به اوضاع بد اقتصادی جامعه و معیشت خانواده عاجزانه درخواست برگشت به کار دارم مدرک تحصیلیم لیسانس حسابداری می‌باشد .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب شعبه مرکزی و سرپرستی بانک مسکن درخواست بازگشت به کار دهید تا برررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.