مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید. من دیشب برادرم 800,هزار ب حساب سایت شرطبندی واریز کرده و اونا پول خوردن بازی هم نکرده میتونم پول پس بگیرم بانک میتونم پیگیری کنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام هر دو طرف مرتکب جرم شده اند و وجه شرط بندی به نفع دولت قابل مصادره است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت، اگر برادرتون در سایت فعالیت داشته باشد حسابش مسدود میشه و باید جهت رفع توقیف از حساب تشکیل پرونده بده بهتر است که وارد سایت نشه و با پلیس فتا تماس بگیره و مشخصات سایت رو اعلام کنه .
یا حضورا به پلیس فتا مراجعه کنید.