مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله خودرو

سلام خدمت وکلا و کارشناسان گرامی
بنده خودرویی را قولنامه کردم و 90٪مبلغ را پرداخت کردم، فروشنده خودرو را نزد خود نگه داشت تا زمان تنظیم سند و کامل کردن مدارک
در زمان سند یک خودرو اسقاط شده به من تحویل دادند و من هم با جرثقیل به پارکینگ عمومی بردم،
فروشنده میفرماید که به این صورت فروخته ،اما بنده خودرو سالم و روشن خریده بودم، در مبایعه نامه اسقاط کافه غبن از طرفین شده و خودرو هنوز سند نخورده است
لطفا راهنمایی فرمایید که روال شکایت و نوع شکایت از فروشنده به چه صورت میباشد. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اولا اینکه نباید خودرو را تحویل میگرفتید درثانی مشخصات خودرو در مبایعه نامه قید شده چنانچه با مشخصات مندرج در مبایعه نامه مغایرتی وجود دارد تقاضای تامیل دلیل و صورت برداری از وضعیت موجود ماشین نمایید و سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی برای فسخ قرار داد اقدام کنید. تامین دلیل باید بلادرنگ انجام گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل از شورا حل اختلاف انجامدهید با این اوصاف دادخواست فسخ بر اساس کارشناسی شورا بدهید