مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

سلام من یه ماشین رو با ماشین خودم معاوضه کردم هر دو ماشین رو بردیم پیش میکانیکی که معرف اون صاحب ماشین بود مکانیک ماشین مارو عیب گذاشت ماشین اونو گفت سالمه و قولنامه دستی کردیم این آقا ماشین من رو 20 میلیون کمتر برداشت بعد از دوروز که ماشین ایشون بیمه شد و میتونستیم استفاده کنیم روز اول متوجه عیبش شدیم بردیم گفتن 25 تا 30تومن خرج داره قولنامه رو نوشتیم معامله قطعی این آقا زیر بار فسخ نمیره هنوز فک پلاک و ...صورت نگرفته ماشین ایشون رو دادیم هم برای تعمیر حالا همه میگن شکایت کن غش در معامله کرده خواستم بدونم تحت چه عنوانی میشه شکایت کرد و آیا امکان فسخ هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا با توجه به توضیحات می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام شود موضوع توسط کارشناس کارشناسی شود و متناسب با آن شکایت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و رسیدگی به اسناد است تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ