مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله..

عرض سلام و ادب..
درصورتی ک تاریخ بیمه ماشینی ک از طریق سایت درج آگهی خریدم با تاریخ واقعی بیمه فرق داشته باشه.،آیا می‌توان از فروشنده شکایت کرد؟
چرا ک ماشین در آگهی سایت تا برج دوم چهارصد و یک بیمه داشت، بعد چند وقت دیگه چک کردم دیدم برج یازده سال چهارصد بیمه منقضی شده،
آیا با عنوان غش در معامله میشه از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
می تواند اعلام کند در سایت اشتباهی وارد شده و ... .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر غبن باید فاحش باشد یعنی تفاوت قیمت زیاد باشد وقتی غبن عرفا قابل مسامحه باشد فسخ مورد پذیرش واقع نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیار تخلف از شرط میباشد و قابلیت فسخ دارد البت تحت شرایطی. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بره بستگی به قرارداد و تعهدات طرفین امکان شکایت هست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمال جعل وجود دارد به بیمه مراجعه واطمینان حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله میتوانید مطالبه خسارت نمایید به شرطی که بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمال جعل وجود دارد به بیمه مراجعه واطمینان حاصل فرمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید می توانید مطالبه خسارت نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

غش محسوب نمی‌شود چون هنگام خرید کلیه مدارک خودرو دراختیارشمابوده وشماسهل انگاری کرده اید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان‌طرح‌شکایت‌ برای شما وجود دارد