مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسرم بعد 7سالگی

وقتتون بخیر بنده پنج ساله جدا شدم در این پنج سال پدر بچه ام حتی یکبار هم ب دیدن بچه ام نیومده وتا یک سال و نیم هم نفقه رو پرداخت کرد و الان با وجود شرایط وابستگی خیلی زیاد پسرم ب من و عدم پرداخت نفقه و نیومدن اون آقا ب دیدن بچه ام طی این چند سال جدایی و اعتیادشون دادگاه حضانت و بعد هفت سالگی ب من میده یا پدرش؟ پسرم به شدت ب من وابسته اس به حدی ک اسم پدرش به زبون میاد شب تا صبح نمی‌خوابه و از من جدا نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام حضانت فرزند بعد هفت سال با پدر است مگر عدم صلاحیت پدر اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت کودک را برخلاف آن بداند.