مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر

سلام.
حضانت پسرم رو سال 97 طبق حکم دادگاه، تا 7 سالگی به من دادند و جدا شدیم. شوهرم سابقم کارمند هست. اعتیاد و... نداره و مدرک تحصیلی اش کارشناسی ارشد هست و کاملا معتقد به اسلام و انقلاب است. دو دخترم 10 و 12 ساله به میل خود با پدرشون زندگی میکنن. از لحاظ تحصیلی و اخلاقی و رفاهی هم فعلا نزد پدرشون مشکلی ندارن. قبلا که با شوهرم زندگی میکردم دارای بیماری شکاکیت و سو ظن بود حالا دیگه نمیدونم داره یا نه.
1-منظور از 7 سالگی اول 7 سالگی یا پایان 7 سالگی؟ چون حکم دارم که پسرم تا 7 سالگی حضانتش با من باشه.
2- آیا بعد 7 سالگی اگر پدرش بره مدرسه یا هر جای دیگه و فرزندم رو ببره و فقط به مدیر مدرسه یا به من اطلاع بده که بچه رو برده، آیا مرتکب جرمی شده؟
3-آیا بیماری شکاکیت و سوء ظن موجب سلب حضانت نمیشه یا باید شدید باشه؟ چون شنیدم میگن این بیماری که مردان دارن فقط در خصوص شکاکیت به زن و دختره.
4-صرف ادعای داشتن این بیماری از طرف من، آیا موجب میشه که دادگاه دستور بده مرد به پزشکی قانونی جهت دادن تست روانشناسی مراجعه کنه؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

تا پایان هفته سالگی هست بعدش دادگاه دادگاه مصلحت فرزند مشترک در نظر میگیره صرف ادعا شما نمیتوانید