مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک دارای سند و پایان کار

با سلام وقت بخیر . در سال 1394 در یک قطعه زمینی نسقی که خریداری کرده بودم اقدام به ساختن یک منزل مسکونی کردم . در این خصوص هیچ گونه مجوزی جهت ساختن از شهرداری نگرفتم که در این خصوص شهرداری جهت تخریب ملک با طی کردن مراحل قانونی و برطبق کمسیون ماده 100 ا دستور تخریب و اجرای حکم قضایی تخریب ملک را در سال 1396 گرفت .‌اینجانب در همین میان با طی کردن مراحل قانونی از گرفتن سند و نقشه مهندسی . نظام مهندسی و مجوزات و پایان کار همین ملک را از شهرداری در سال 1397دریافت کردم. حالیه نیز تمام مدراک و مجوزات قانونی را بابت این ملک مسکونی دارا هستم . شهرداری مربوطه و نماینده قضاییه با توجه به حکم قضایی سال 1396 هر روز هفته جلوی منزل من آیند و با در دست داشتن حکم اجرا میخواهیم ملک را تخریب کنیم اینجانب در این خصوص با توجه اخذ سند و پایان کار و تما م مدارک قانونی نزد شهرداررفته ام با بیان اینکه آقای شهردار اگر خلافی در این خصوص سر زده و موجود هست چرا پایان داده اید چرا نظام مهندسی ایرادی نگرفته پس چگونه سند گرفته ام . در پاسخ میگوید ما باید حکم را اجرا کنیم اگر اعتراض دارید بروید دیوان عدالت شکایت کنید یا دیوان عالی کشور اعتراض کنید .حق زندگی و حیات ما بدست چه کساتی افتاده؟ تخریب کردن و ویران کردی زندگی مردم برایشان یک زنگ تفریح شده و بازیچه.
حالیه از وکلای محترم و اساتید بزرگوار تقاضای راهنمایی و حل این مشکل حیاتی را تمنا دارم
با سپاس فراوان .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید طرح شکایت در دیوان عدالت اداری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دیوان عدالت اداری شکایت کنید