مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه اداره راه

با سلام
پدر اینجانب حدود 45 سال پیش صاحب منزلی بوده که جاده اصلی از یک سمت آن عبور کرده و قسمتی از آن تملک و تخریب شده
و با تعیین حریم 18 متر توسط اداره منزل بازسازی و دیوار کشی شد اما با گذشت زمان و راه به درجه 1 و سپس به آزاد راه تغییر کرده حریم قانونی الان 38 متر بیش از 50 درصد و با نوار تاسیسات
صد در صد منزل در حریم قرار دارد
اما من اقدام به بازسازی خانه کردم که اداره راه مانع شد و سپس اقدام به تخریب سازه جدید وحتی دیوار قدیمی سمت جاده که حریم حیاط بوده نمود
ضمنا در زمان ساخت خانه 45 سال پیش ادره راه مجوز کتبی صادر نکرده
وخانه سند دارد
سوال ایا میشه از اداره راه به صورت کیفری شکایت کرد که حریم خانه را تخریب کرده چون امکان تخریب سازه جدید بدون صدمه به دیوار بوده
واین که امکان بازسازی خانه هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان دارد لیکن وضعیت اخیرالذکر بایستی به تأیید کارشناس رسمی دادگستری برسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع نیاز به بررسی مدارک دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون در صورتی که زمین اشخاص یا دولت جهت نیازهای عمومی یا مصارف طرح‌های عمرانی قرار بگیرد مطابق شرایط از مالک یا متصرف خریداری می‌گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی باید کارشناسان تقصیر اداره راه را اثبات کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری وجود دارد می‌بایست نظر کارشناسان محترم در این خصوص اخذ گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دعوی خواهید داشت ولیکن ابتدا باید اسناد و مدارک شما بررسی شود