مشاوره حقوقی رایگان - سوال روابط جنسی

با دوست پسرم یک ماه است آشنا شدم من را به دعوت به مسافرت برد و شب اول با من نزدیکی کرد از اون به بعد همیشه ماریجوانا بهم میداد مصرف میکردم و از من استفاده میکرد امروز فهمیدم کار این مرد این بوده که دخترارو بکشونه ببره و استفاده کنه ازشون میخوام شکایت کنم ازش تا به سزای اعمالش برسه ضمنا ایشون 13 سال از من بزرگتره و همسر سابقش رو چهار سال پیش طلاق داده به من راهنمایی کنین که چه شکایتی تنظیم کنم تا این آدم به سزای عملش برسه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چند موضوع در سوال شما مهم هست
سن شما, وعده ازدواج داده بوده یا خیر؟ اطلاع شما از ماری‌جوانا
که تحت شرایطی بتوان زنا از طریق اغفال را مطرح و پیگیری کرد .