مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت ملکی

سلام در اپارتمان 3واحدی در طبقه دوم هستم بخاطر سروصداهای زیاد و غیرمتعارف از همسایه طبقه بالا شکایت کردم و 4شاهد هم به دادگاه بردم، و همسایه هم از ما شکایت متقابل کرد بخاطر مزاحمت سروصدا، اما ما هیچ سروصدایی نداریم و شاهدی هم که به بازپرسی معرفی کرد همسایه طبقه پایین هستش که خود این همسایه بدلیل نداشتن پارکینگ و در پارکینگ اختصاصی ما پارک میکرد شکایت کردیم و محکوم به 91روز حبس شد، و شاهد دیگر که برادر خودش، و من در بازپرسی جرح شاهد را خواستم و حکم محکومیت همسایه پایین را به بازپرسی ارائه دادم و خود همسایه طبقه اول با طبقه 3باهم در طبقه سوم سروصدا میکردن و دو شاهد هم دارم که همسایه طبقه اول رو دید که رفتن واحد طبقه 3 با هم شروع به سروصدا کردن و بعد رفت دادگاه علیه ما شهادت دروغ داد که ما بودیم سروصدا کردیم، حال سوالم این است با اینکه همسایه پایینی نسبت به دشمنی که با ما دارد و حکمی که داریمو شاهدی که انها را در طبقه 3دید که باهم داشتن سروصدا میکردن ایا به عنوان شاهد مورد قبول بازپرسی میباشد؟ و بازپرس اگر جرح شاهد را قبول کند و دادگاه یک شاهد را قبول میکند و بازپرسی برای هردوطرف فیش حقوقی خواست، ایا برای شکایت متقابل هردوطرف باید فیش حقوقی بگذارند؟؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در مراحل اولیه در چنین مواردی معمولا بله فیش می گذارند. ولی مسائل شما همسایگان با دادسرا حل نمی شود خودتان باید بین خودتان به توافق برسید. جرح شهود یاد شده احتمالا مورد پذیرش خواهد بود.