مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب

با سلام
حدود 8 سال پیش برای شخصی لب تاب و کامپیوتر خریدم و توی دستگاه پوز کارت کشید
بعد از 8 سال میخواد شکایت کنه و مطالبه وجه کنه لازم است بگم بعد از 8 سال من هیچ فاکتوری ندارم میتونه کاری کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ادعای طلب خود را با ارائه دلایل و مدارک ارائه نماید شما نیز می‌توانید زیر تراکنش های مربوط را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست مطالبه وجه بدهد و فیش واریزی ارائه دهد شما محکوم می شوید مگر اینکه ثابت کنید برای خرید لب تاپ بوده که باید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند مبلغ را مطالبه کند ولی شما هم میتوانید ثابت کنید بابت خرید بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..