مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام
اینجانب با ماشین شخصی مورخ 1401/02/2
با یک دستگاه آردی تصادف نموده و مقص و جبران خسارت را قبول کردم با توجه به نظریه کارشناس بیمه مبلغی مشخص برای ماشین زیان دیده در نظر گرفته شده با توجه به سقف بیمه حداقل اینجانب جهت پرداخت مابه‌التفاوت چندین بار با راننده زیان دیده تماس گرفته و ایشان از مراجعه خودداری می‌کند و ادعای خسارت های بیشتر را دارد.با توجه به عدم مراجعه راننده زیان دیده پس از دریافت اظهار نامه در صورتی ک اینجانب بخواهم مبلغ مابه التفاوت را جهت مشخص نمودن نیت خود و عدم تاخیر در پرداخت به حساب صندوق دادگستری واریز نمایم آیا حضور خودم به عنوان راننده مقصر واجب هست یا اگر شخصی از دوستان را جهت واریز بفرستم مورد قبول است؟ به علت متفاوت بودن محل کار و شهر سکونت امکان حضور تمام وقت را در شهر محل حادثه ندارم
همچنین آیا با توجه با مشخص شدن مبلغ خسارت توسط بیمه راننده زیان دیده موظف است ک مدارک اینجانب را پس بده یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
1- مهم واریز مبلغ به حساب صندوق با نام شماست. هر کسی می تونه بریزه.
2- بله
موفق باشید