مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام خدمت وکلای محترم
بنده راننده هستم بایک نیسان که متعلق به شخص دیگری بود کار میکردم.چندماه پیش باهمین نیسان چپ کردم و بار نیسان هم تره بار بود.بعداز چند وقت برای بنده حکم منع تعقیب که نوشته شده بابت صدمه بدنی غیر عمد مربوط به همون حادثه.بار نیسان هم خوده همون شخص که در صحنه تصادف حاضر شده تحویل گرفته و با نظر خودش به خیریه اهدا شده
حالا بعد از گذشت 10 ماه از این حادثه به من گفته میرم از دستت شکایت میکنم
سوالم اینه که آیا ایشون میتونه باتوجه به حکم منع تعقیبی که دستم هست از بنده شکایت کنه یا نه؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین