مشاوره حقوقی رایگان - طریقه ی ارجاع پرونده حقوقی به کیفری

باسلام
شخصی ملکی رو بامن قولنامه کرده و وکالت هم زده ومبلغی هم بیعانه گرفته تا کارهای سندو انجام بده برای انتقال ....بعداز 3سال من دادخواست الزام به سند وتحویل مبیع دادم ...حالا مشخص شده که چندین سال پیش یک سهم از 36 سهم کل ملک اجراعیه صادرشده بوده وبنام جهادکشاورزی خورده سندش حالا من باید چجوری پیگیری کنم چراکه موضوع تنظیم سند قطعا منتفی میشه دیگه .....
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به یک سهم معامله باطل است و نسبت به بقیه معامله صحیح است.