مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده حقوقی به کیفری

با سلام
بنده از کسی طلب دارم که پس از شکایت و مهلتی که دادگاه برای تسویه داده هنوز هم بدهکاری خود را تسویه نکرده است. آیا میتوانم شکایت خود را به کیفری تبدیل کنم؟ بهترین راه و سریعترین راه برای تسویه چیست؟
ممنون از وکلا و سایت خوب دادراه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود کیفری خیر
ممکن است ضمانت اجرای کیفری داشته باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید مجدداً نسبت به ثبت شکایت کیفری اقدام نمائید اما سریع‌ترین راه برای تصفیه، اقدام از طریق اجرای احکام مدنی می‌باشد که نهایتاً نسبت به جلب محکوم‌علیه می‌توانید وارد عمل شوید.