مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

با سلام و خسته نباشید من خونه ای رو از صاحب خانه ای خریداری کردم که داخل اون خونه مستاجر بوده و قرار بوده که اون صاحب خونه ای که من خونه رو از اون خریدم یک خونه به او مستاجر هم فروخته که در حال حاضر خونش آماده نیست وتا دو ماه دیگه آماده میشه و قراردادش با من هم تمام شده وخودم هم الان مستاجر هستم وباید بابت این دو ماهی که وقت خواسته اجاره بدم ومالک قبلی این آقا که من از ایشون خونه رو خریداری کردم زیر بار این دو ماه کرایه هم نمی‌رود تکلیف چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
دیدن قرارداد شما لازمه ولی طبق گفته ی شما به نظر من باید مستاجر اجاره دو ماهی که وقت خواسته رو به شما بده.
موفق باشید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با توجه به مطالبی که ذکر کردین باید مستاجر اجاره 2ماهه رو پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد قابل بررسی است ولی از گفته های شما بر میاد که مستاجر دو ماه اجاره را باید پرداخت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر اجاره دو ماه را باید پرداخت کند.