مشاوره حقوقی رایگان - اتهارم رشوه به دادیار

با سلام اتهام رشوه به دادیار زدن در صورتی که بنده اقلام که بردم مربوط به پرونده خودم را بیارم و ببینند که در صورتی که فقط بعد از پرسش تا کجا یورو گفتم خاله هدیه داده قال گفتم قابلی نداره طبق عادت تعارف ایرانی ایشون شاکی و گفتن میخوای رشوه بدی و بنده فورا دستبند و بازداشت و دادیاری دیگه حکم رشوه زد و فرستاد مستقبم زندان و قرار 50 تومانی گذاشت و الا بلا باید بری نمیشه کفالت بزاری میخواستم ببینم من مقصرم و دادیاری دیگه که شاگی شده بود ازتو جیبم به زور سکه و یورو ها در اورد و یکی را ضمیمه پرونده کرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت ‌‌ است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود