مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

سلام خسته نباشید. اقایی 50 میلیون طلبکار بود از کسی و ب برادرم که کارمنده گفته بود من چند ساله نتونستم پولمو بگیرم ، برادرم که طرف مقابل هم دوستش بود راضیش میکنه ک 50 میلیون اون اقارو پس بده بلاخره با زبون خوشرویی طرف راضی میکنه ، این اقا هم پولشو میگیره و مبلغ 5 میلیون ب عنوان شیرینی ب حساب داداشم میریزه، و هیچ گونه پرونده ای چیزی هم در کار نبوده ب دوراز محل کار یا لباس فرم کار بوده، حالا کار ب دادگاه رسیده یکساله پرونده در حال برسی که 8 ماه اخراج از کار شده بدون حقوق ، پرونده ب دیوان عالی رفته، داداشم هیچ گونه پرونده ای تو سابقه کاریش نداره، حالا میخواستم بدونم حکمش چی میشه،اخراجش میکنن،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر شاکی خصوصی وجود ندارد و برادر شما بعنوان داور و جهت حل و فصل مشکل اقدام کردند عملا عنوان رشوه نمیگیره قاعدتا موارد دیگری هست که از کار معلق شدند در نهایت تصمیم گیرنده قاضی پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است برای پاسخ بهتر می توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حکم بر اساس دلیل و‌مدرکی که ارایه میدهید تعیین میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید محتوی پرونده را دید تا بتوان اظهارنظر قطعی نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید معلوم و معین شود که مبلغ واریزی به حساب برادر شما رشوه بوده است یا خیر

آیا مبلغ واریزی ، برای انجام دادن کاری که مربوط به وظیفه کارمند
در همان اداره بوده است یا خیر

با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا اصلا جرم ارتشا نمیباشد
و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انفصال دائم از خدمات دولتی