مشاوره حقوقی رایگان - منفک شدن از ناجا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم .
من بعد پنج سال دوره پیمانی برای تغییر وضعیت اقدام کردم و فرماندهی و عقیدتی و بازرسی نظر مثبت دادن و فقط حفا نظرش رو مثبت منوط به ارائه در کمیسیون گزینش اعلام کرده و چون حفا واسه من یه پرونده رشوه که اونم نه شاکی داشتم و نه شاهد و نه پولی گرفته بودم منم تو ماشین نشسته بودم و لز ماشین پیاده نمیشم و با کسی حرفی نمیزنم با کسی دست نمیدم که بگن من پول گرفتم افسر گشتمم چون سر یه صحنه تصادف بودیم که 110هم اعلام نکرده بود و خودمون درحال گشت زنی دیدم تصادف شده که یه ماشین به موتور زده بود و فرار کرده بود بعد ک ما وایسادیم یه لحظه لاین برگشت رو بستم و به سرباز گفتم موتور رو با بنده خدا که وسط جاده بود از وسط جاده ببره بیرون این کار 20ثانیه هم طول نکشید بعد شلوغ شد مردم جمع شدن و همون لحظه یکی از ما فیلم گرفته بود و داده بود به حفاظت که این مامورا پول گرفتن اخه جوری هم گرفته بود ک اون صحنه تصادف تو فیلم برداری نیوفتاده بود بعد من حواسم به سرباز بود که موتور رو ببره کنار جاده رو افسر گشتم دید نداشتم اونم یکی دیگه از تو ماشین سنگین داشت فیلم رفت گوشیه اونو گرفت که چرا فیلم برداری کردی الان حفاظت رو همین فیلم واسه ما پرونده رشوه درست کرده بود و خود حفاظت شاکیمون شد بخدا ن پولی گرفتیم ن چیزی ک ب عنوان رشوه باشه من تو کل خدمتم یک روز غیبتم نداشتم الان 7ماهه ک منفک شدم و دادسرا واسم قرار وثیقه زده
و تو گزینش واسم کمیسیون غیرحضوری گرفتن و زدن منفی منم اعتراض کردم پرونده ام رفت تهران اونجاهم منو نخواستن و کمیسیون غیر حضوری گرفتن و اونجاهم زدن منفی حالا من از کجا برم پیگیری کنم من کل پنج سال رو کلانتری 24/24خدمت کردم لطفا جواب منو بدین اگه راه حلی هست کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید