مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام دوستان
اینجانب در سال 98 دچار حادثه در حین کار شدم که در همان زمان به کمیسیون پزشکی بدوی و تجدید نظر تامین اجتماعی مراجعه کرده ام که کمیسیون پزشکی پرونده اینجانب را جهت از کارافتادگی کلی رد کردند که اینجانب در همان زمان در دیوان عدالت اداری دادخواست خودرا ارایه نموده ام که بعداز بررسی های لازم و تبادل لایحه با تامین اجتماعی در مورخ اردیبهشت ماه 1401رای قطعی مبنی بر قراری حقوق مستمری از کار افتادگی کلی برایم صادر شد
حالا سوال اینجانب اینه
با توجه به متن بالا اینجانب از سال 98تا سال 1401پیگیر پرونده خود بودم یعنی تقریبا 3سال طول کشید تا رای قطعی مبنی بر برقراری حقوق مستمری از کارافتادگی کلی بگیریم حالا باید تحت چه عنوانی دوباره شکایت سازمان تامین اجتماعی را در دیوان عدالت اداری کرد جهت پرداخت حق حقوق این سه سال که تعلیق شده وبه همراه کلیه خسارت را از تامین اجتماعی گرفت به خصوص حقوق این سه سال از تاریخ حادثه و شروع بیماری تا زمان برقراری اولین حقوق مستمری از کارافتادگی

سوال دوم اینجانب
چندماه فرصت قانونی دارم که دوباره در دیوان شکایت کرد برای دریافت کلیه خسارت و حقوق این سه سال عقب افتاده
ممنونم از همه عزیزان سپاسگزارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

الزام به پرداخت مستمری از کارافتادگی از تاریخ موردنظر