مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی ناشی از حادثه حین کار

سلام من در حادثه بنایی2 تا از انگشتان دستم قطع شده وپیوند زدم وناخن هایشان آسیب دیده وانگشت 5 از بند اول به طرف مچ دستم 5 عدد پیچ وپلاتین شده آیا شامل از کار افتادگی میشود در ضمن پزشک معالج از کار افتادگی کامل زده
از راهنماییتون ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه هستید از تامین اجتماعی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای از کار افتادگی می بایست کمیسیون مربوطه اظهار نظر کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای از کار افتادگی کلی باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد