مشاوره حقوقی رایگان - تلگرام

سلام ، اگر متنی را داخل تلگرام برای شخصی ارسال کنیم، سپس چت را دو طرفه پاک و دیلیت اکانت کنیم، ایا قابل ردیابی توسط پلیس فتا هست؟!

پاسخ ها :

هادی عمرانی خامنه ای

جناب آقای هادی عمرانی خامنه ای :

با سلام
خیر ولی چنانچه از متن پیام با سر شماره اسکرین شات گرفته شود میتواند به عنوان اماره قضایی در کنار سایر دلایل اثبات کننده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.