مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در تلگرام

سلام.من چند سال پیش خواستگاری داشتم که او را رد کردم و بعد پشیمان شدم.چند روز پیش در تلگرام با حساب خودم اما بدون آیدی و با پنهان کردن شماره ام به او پیام دادم و به انگلیسی به او گفتم از این که او را از دست داده ام ناراحتم اما او خواست من را بشناسد ولی من خودم را معرفی نکردم و او گفت از طریق پلیس فتا پیگیری می‌کند و من را پیدا میکند.من بلافاصله چت را دو طرفه پاک کردم و دیلیت اکانت کردم. آیا او باز هم میتواند من را پیدا کند و از من به خاطر مزاحمت شکایت کند؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اولا صرف یک پیام مزاحمت محسوب نمیشه و دوما تلگرام قابل پیگیری نیست مگر اسکرین شات همراه باشماره باشد و سوما ایشون که صرف یک پیام ساده چنین واکنشی نشان داده باشند باید درآینکه ایشون رو رد کردید درانتخاب تون شکی نداشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که اسکرین شات � پیام مربوطه گرفته شده باشد که سرشمار مشخص باشد قابل شکایت می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه مرور زمان ندارد و به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود