مشاوره حقوقی رایگان - ارث از پدر بزرگ

پدرمان قبل از پدر بزرگ فوت شده،پدر بزرگ در زمان حیات وصیت نوشتن که ما هم ارث می‌بریم، ولی از فرزندان امضا نگرفت آیا میتوانیم از راه قانونی اقدامی کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به اخذ امضاء از فرزندان نیست و اگر وصیت کرده باشد طبق وصیتنامه و در حدود مقررات می توانید سهم خود را مطالبه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .چون ورثه حین الفوت ارث می برند اگر پدر بزرگ می خواستند شماهم نفعی ببرید باید تحت قراردادی ان اموال را به شما انتقال می دادند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا به شما ارثی تعلق نمیگیرد مگر انکه پدربزرگتان وصیت نامه ای تنظیم کرده باشند که تا یک سوم ام.ال نافذ است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما ارث نمی برید حتی اگر وصیت شده باشد ولی اگر در وصیت قید شده باشد فلان مال یا فلان سهم از ترکه به شما داده شود شما می توانید مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وصیت نامه معتبر باشه شما تا یک سوم از اموال پدربزرگ در ارث سهیم هستید