مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

درود بر شما
بنده ساکن رشت هستم و حدود 15 سال پیش ماشینی رو با وکالت به شخصی در مشهد واگذار کردم و الان جدیدا متوجه شدم که هنوز فک پلاک نشده و پلاک فعال به نام من در سامانه پلیس راهرو موجود است متاسفانه با مراجعه به پلیس و درخواست الزام من رو به ارجاع دادن به دادسرا و در دادسرا عنوان شد که براساس بخشنامه 3436/1 سال 98 خود پلیس راهرو باید اقدام کند و با مراجعه مجدد اعلام کردند که مدرک قولنامه یا وکالت رو باید حتما داشته باشم ولی با گذشت 15 سال بنده هیچگونه مدارکی ( و حتی نمیدونم در کدوم دفترخانه این وکالت رو دادم) دال بر این معامله ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید در ادامه چگونه میتوانم درخواست الزام به فک پلاک یا توقیف موقت خودرو تا فک پلاک را انجام دهم با سپاس فراوان

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام ابتدا بامراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر الزام خوانده به تعویض پلاک خودرو و دستورموقت مبنی بر توقیف خودرو مورد نظر علیه طرف بدید.هرچی مدارک دال بر مالکیت سابق نسبت به خودرو داشتید روضمیمه کنید ودر دادخواست توضیح دهیدکه ضمن اتقال خودرو ،وکالت نامه ای رو جهت تعویض پلاک خودرو دادم اماچون مدت مدیدی گذشته وتصویری از وکالتنامه و حتی آدرس دفتراسنادرسمی مربوطه رو ندارم استدعای رسیدگی و بدوا استعلام ازکانون دفاتر اسنادرسمی استان جهت مشخص شدن دفترتنظیم کننده وکالت رو دارم .به امیدموفقیت شما .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خریدار را پیاده کنید اگر زنده هست بر علیه وی با مدارکی که از مالکیت قبلی خود مثل قولنامه دارید، درخواست فک پلاک و الزام به تعویض پلاک دهید و اگر فوت کرده با انحصار وراثت علیه وراثش همین اقدام را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید