مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

درسال 91 یک دستگاه پیکان به شماره پلاک.........فروختم و وکالت یک ماهه برای تعویض پلاک داده بودم لکن بعداز گذشت چندین سال هنوز پلاک فوق فک نشده ودر سیستم تعویض پلاک فعال میباشد و بنده درسال 92 شکایت کتبی فک پلاک را به پلیس شهرستان محل سکونتم اعلام نمودم وباز اقدامی نکردند خواهشمندم جهت فک پلاک راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری از طریق اداره راهور پیگیری شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید همزمان با دادخواست فک پلاک دستور موقت توقیف خودو را هم می خواستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام تاریخچه پلاک به نام خودتان از راهور درخواست فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و بدوا تقاضای صدور دستور توقف خودرو را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید