مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام و احترام
من و بیش از سیصد نفر دیگه از سراسر کشور تو بازه زمانی خرداد تا شهریور 1400 از سایتی به نام ... خرید کردیم که قرار بود گوشی های موبایل 15 روزه ارسال بشه. این سایت دو دفتر یکی در تهران و یکی در رشت داشت دارای مجوزهای قانونی مثل اینماد نشان کسب و کار مجازی و درگاه معتبر بانک ... بود. اما بعد از گذشت دو ماه که مدام زمان ارسال رو عقب مینداختن، ما از چند طریق شکایت کردیم. از سامانه اینماد از سامانه کسب و کارهای مجازی و سایت ترب که هیچ نتیجه ای نداشت. شکایت کیفری کردیم به صورت انفرادی که به لطف قضات عادل کلاهبرداری تشخیص داده نشد مجدد شکایت حقوقی کردیم بعد از چند ماه دوندگی اکثر شکات به حکم استرداد مال رسیدیم که متهم دیگه از کشور خارج شده بود و متواری بود. از طریق شبکه های اجتماعی به بقیه شکات دسترسی پیدا کردیم و قرار شد تا یک شکایت کیفری گروهی انجام بدیم که یک شکایت صد نفر و یک شکایت سی نفره ثبت شد و به بقیه دوستان شاکی هم گفتیم پرونده ها رو ارجاع بدن به همین شعبه بازپرسی در ناحیه سه تهران. که روند پرونده خیلی طولانی شد و متهم هم که در ترکیه بود و ما هم تقریبا نا امید. الان متوجه شدیم که به شکل غیرقانونی برگشته و توی رشت هست در منزل پدرش با حکم جلب رفتیم ولی گفتن نیست و اجازه ورود به منزل رو نداشتیم، الان ممنوع الخروجی و جلبش رو داریم اما دسترسی بهش نداریم. راهنمایی شما در این خصوص چی هستش ما به چه شکل می تونیم به حقمون برسیم؟ بیشتر شاکی ها از مناطق محروم کشور هستن و این گوشی ها رو برای فرزاندنشون سفارش داده بودن

پاسخ ها :

یک وکیل :

باسلام
مسیر طی شده تا الان درست است درصورتیکه تلفنی از ایشان در دسترس دارید از طریق شعبه تقاضای رهگیری (نقطه زنی) نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید منتظر شوید تا خبری از محل اختفای او بدست آید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورتیکه تلفنی از ایشان در دسترس دارید از طریق شعبه تقاضای رهگیری (نقطه زنی) نمایید.