مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت زنان سرپرست خانوار قانون کار

سلام روز بخیر بنده از پرسنل قانون کار موقت شاغل در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان البرز می باشم . طلاق گرفتم و حضانت فرزندم بر عهده بنده است آیا قانونی وجود داره که برای زنان سرپرست خانوار حق و حقوقی تعریف شده باشه؟ با شرایط فعلی مملکت زندگی واقعا سخت شده برام

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
قانون حمایت از خانواده و آیین نامه های آن ولی مققری خاصی به عنوان پرداختی خیر.