مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت زنان سرپرست خانوار

با سلام
بنده خانم سرپرست خانوار هستم که در یکی از دستگاه های اجرایی مشغول به کار هستم با قرارداد پیمانی
می خواستم متن مصوبه 43346/131100 مورخ 01/07/1388 را داشته باشم که با استناد به این مصوبه درخواست تبدیل وضعیت به رسمی را بدهم ولی هر چی می گردم متن کامل این مصوبه را پیدا نمی کنم.
می شه لطفاً کمکم بکنید که ایا اصلا می توانم اینکار را بکنم یا نه؟
دوم اینکه متن مصوبه مورد نظر را راهنمایی کنید از کجا باید پیدا کنم؟
سوم اینکه اگر قانون یا قوانین دیگری در این خصوص در قانون مدیریت خدمات کشوری وجود دارد راهنمایی کنید که بنده بتوانم استناد بکنم.
متشکرم

پاسخ ها :

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

شما لطفا بعد از ظهر ساعت 2الی 4تماس بگیرد تو ضیح اش زیاد و مفصل09123401499