مشاوره حقوقی رایگان - استفاده پارکینگ مشاع

مادر من در یک آپارتمان زندگی میکند که پارکینگ مشاع دارد.چون مادرم تنها است همه کارهای او را من انجام میدم.خونه رو خودم برایش خریدم و یه نماینده آپارتمان هم گفته ام هر کاری داشت یا من هماهنگ کند در جلسات بلوک هم من شرکت میکنم وکلا همه امور را من انجام میدهم.مادرم ماشین ندارد و من ماشینم را آنجا پارک میکنم.حال همسایه ها میگویند من حق پارک ندارم.جواب چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد واحد مادر شما پارکینگ دارد.میتواند بگوید ماشین خودم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما با مادرتان زندگی نمی کنید حق پارک ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید پارک کنید و اعتراض همسایه ها بی مورد هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراضشان مسموع نیست واحد شما حق یک پارک دارد که از حق خود استفاده می نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادر شما دارای پارکینگ مشاعی می باشد برای پارک در مشاعات باید اذن تمام مالکین و متصرفین وجود داشته باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شما از یک حق پارکینگ که دارید میتوانید استفاده نمایید.مانعی ندارد.