مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام.ما 7 واحد هستیم که همه در سند دارای پارکینگ اختصاصی (قید شده در سند، برای هر پارکینگ یک شماره اختصاص داده شده) هستیم. همه پارکینگ ها در زیرزمین است که همه برای هم مزاحم هستن. به جز پارکینگ بنده که در همکف است و هیچ ارتباطی با پارکینگای دیگه ندارم. و مزاحم کسی هم نیستم.حال یکی از همسایه ها جلوی در ورودی ساختمان (راهرو) پارک میکند و مزاحم بنده است، میگوید در ثبت اسناد راهرو هم به عنوان پارکینگ ذکر شده اما در هیجا ثبت نشده و در سند کسی نیامده. در صورت شکایت حق با کیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل کارشناسی دارد تا اظهارنظر نماید و سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شهرداری مراجعه و درخواست صورتمجلس تفکیکی را نمایید و در صورتمجلس تفکیکی جا نمایی پارکینگ تمام واحد ها مشخص شده است
و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر حق با شماست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید صورت مجلس تفکیکی بررسی شود