مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی به خاطر طلاق

من و همسرم به دلیل یک مشاجره لفظی و دخالت خواهرشان بدون حتی درگیری یا حتی یک کلام بد به ایشان از خانه من رفتند من به دلیل بی زبانی و همین طور می دانستم که به هر صورت بی گناه یا حداقل کم گناه مورد حکم واقع میشوم خواستم با خودکشی خود حداقل عذاب وجدان همسرم که باعث دوری من و فرزندم حتی خودش بود را برانگیزم اما ایشان بعد از خودکشی من حکم به دادگاه دادند که من مریضم دادگاه هم حکم طلاق مرا داد. بعد از خودکشی اول من چون دیدم که دیگر کاری نمی توانم بکنم دو بار دیگر هم خودکشی کردم و خواهرم من را به شفا بردو یک ماه تحت نظر بودم وبه من اختلال انطباقی دادند یعنی نمی توانم خودم را با شرایط وفق دهم. حتی آزمایشهای آی کیو وآزمایشهای دیگرم خیلی خوب بود .من به حکم اعتراض کردم ولی فکر نکنم کاری بتوانم بکنم.راهی هست.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر طلاق به درخواست مرد باشد که بدون هیچ بهانه امکان طلاق شما هست وربطی به بیماری ندارد فقط این بیماری را شاید دست اویزی قرردهدبابت عدم صلاحیت حضانت برای فرزندان .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما بطور مستمر تحت نظر روانپزشک و روانشناس مجرب باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرد میتواند با پرداخت حقوق مالی همسر خود را طلاق دهد و نیاز به اثبات بیماری در زوجه نیست