مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من دختری 23 ساله هستم پنج ساله و نیمه ازدواج کردم همسرم 26 سال دارن، ایشون مشکل روانی دارن 5 ماهه میرم پیش مشاور ایشون میگن جدا شو این درست بشو نیست
طی این 5سال خیلی عذاب کشیدم دست روم بلند میکرد، بدهن و فحاشه و مدام ب پدرم زنگ میزد ک بیا دخترتو ببر یا میخام طلاقش بدم ظرف میشکست، حتی روم چاقو کشید ، تهمت میزنه و ...امنیت روانی ندارم
ب تازگی مطلع شدم ایشون قبل ازدواجمون هم این رفتار هارو داشتن حتی برادرش میگفت روی منم چاقو کشیده و بنده شکایت کردم حتی راضی نشد بیاد تعهد بده و خودم برگشتم سر خونه زندگیم برای بار هزاروم
مدام باعث ابروریزیه من از خانواده ابرو داری هستم تهدید میکنه ک میام ابرو ریزی راه میندازم . اگر اطلاع داشتیم ایشون چنین شخصیتی داره محال ممکن بود با ایشون ازدواج کنم ایشون و خانوادش با دروغ جلو امدن و الان ایشون میگن ک شما میدونستین من چجور آدمی ام
واقعا خسته شدم
و اینکه اعتیاد ب تریاکم دارن ک من اطلاعی نداشتم یک بار اقدام ب ترک کردن ک نشد دوباره شروع ب مصرف کرد
ی زمین قولنامه ای دارن ک نصفش ب نام بندست آیا من میتونم با ب اجرا گذاشتن مهریه ام زمینو از ایشون بگیرم
مهریه م300 سکه ست
و اگه دادخواست طلاق بدم ب چه صورته و چقدر طول میکشه

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

زمین قولنامه ای قابل توقیف نیست
اما میتونین دادخواست طلاق عسر و حرجی بدین. بین 6 ماه تا یکسال زمان میبره

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
زمین قولنامه ای تحت شرایطی قابل توقیف می باشد
برای طلاق باید موارد گفته شده اثبات گردد اعتیاد باید مستمر و مخل زندگی به تشخیص دادگاه باشد

پرسشگر :

واینکه همسرم بیماری آسم و ارتروز شو پنهان کرده بود وبنده بعد از دوسال فهمیدم
این موارد تاثیری در روند طلاق داره؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه نصف این زمین متعلق به شما بله امکان توقیف زمین بابت مهریه وجود دارد