مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش بلاعزل

با سلام:
من واحد آپارتمانی دارم که سه دانگش به نام خودم هستش و سه دانگ هم به نام همسرم.
حدود یکسال قبل، چون همسرم قهر کرده بود، برای دلجوئیش و اثبات اینکه اون بیشتر از اموالم برام ارزش داره، یه وکالت فروش بلاعزل تام الاختیار با حق امضاء و.... ، در مورد اون سه دانگی که به نام خودم بود بهش دادم.
حالا متوجه شدم که یه مبایعه نامه تنظیم کرده و اون سه دانگ رو از طرف من (به عنوان وکیل من به موجب همون وکالتنامه فروش) به خودش فروخته و ثمن‌ معامله رو هم یه مبلغی مشخص کرده.
حالا میخواد حکم تخلیه خونه رو بگیره.
آیا میشه کاری کرد یا اینکه چون وکالت فروش بلاعزل تام الاختیار در مورد اون سه دانگ بهش داده بودم،کارش قانونیه و نمیتونم کاری کنم؟
چون اصلا پولی هم به من نداده.
اما متاسفانه داخل وکالتنامه ای که بهش دادم صراحتا نوشته فروش مورد وکالت به هر شخصی ولو به خود و...
خواهشا جواب بدید.

پاسخ ها :

وکالت فروش بلاعزل