مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری و فروش

سلام مجازات حمل و فروش 117گرم شیشه چیه!؟با توجه به اینکه شخص فاقد سابقه کیفریه.و روز دستگیری اعتراف کرده که تمام جنس ها متعلق به خودش بوده.مواد رو در منزل شخصی صورتجلسه کردن.ضمن اینکه مقدار سه گرم هم در خودرو متهم در پارکینگ خونش کشف و ضبط شده و خودرو به پارکینگ نیروانتظامی منتقل شده.مجازاتش چقدره!؟و تکلیف ماشین که رفته پارکینگ چی میشه!؟!ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حبس بلند مدت و محرومیت از حقوق اجتماعی و محتملا مصا دره خودرو

یک وکیل :

باسلام
خودرو شما در معرض مصادره است و حبس بیش از 5 سال در انتظار شماست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرو مصادره میشود و شما هم محکوم به حبس می شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالا خودرو مصادره و همسر بر خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات حبس محکوم می شوید و خودرو نیز مصادره می شود